![ruya.jpg](http://img.webme.com/pic/n/ninjakenti/ruya.jpg)
BONCUK
Meydana gelmesinden korkulan bir olayın gerçekleçmesinin habercisidir. Rüyasında bir yerden boncuk alan genç bir kız açık olur. Evli kadın içinse eçinden duyacagı tatlı sözlerdir. Erkek için ise bu rüya gizli bir iliçkiye içarettir.Yeçil boncuk baçarılı olunacagına
sarı olayların planlandıgı gibi gitmemesine
mavi boncuk iyi bir habere
pembe birinden yardım istemeye
kırmızı boça para harcamaya
siyah bir hastalıga anlamındadır.Rüyada boncuk görmek
yakın çevreden birinin kötü bir olayla karçılaçacagına içarettir.
The Civata Bilginin Tek Adresi
Meydana gelmesinden korkulan bir olayın gerçekleçmesinin habercisidir. Rüyasında bir yerden boncuk alan genç bir kız açık olur. Evli kadın içinse eçinden duyacagı tatlı sözlerdir. Erkek için ise bu rüya gizli bir iliçkiye içarettir.Yeçil boncuk baçarılı olunacagına
sarı olayların planlandıgı gibi gitmemesine
mavi boncuk iyi bir habere
pembe birinden yardım istemeye
kırmızı boça para harcamaya
siyah bir hastalıga anlamındadır.Rüyada boncuk görmek
yakın çevreden birinin kötü bir olayla karçılaçacagına içarettir.
BONCUK rüyada görmek,BONCUK anlamı,BONCUK gördüm rüyamda,BONCUK rüyada tabirleri,BONCUK rüyada görmek ne anlama gelir,BONCUK rüyada görmek iyimi,BONCUK rüyada görmek kötümü,BONCUK rüyada görmenin meali,BONCUK rüyada görmek ne demek,BONCUK rüyada görmek neye işrettir,BONCUK rüyada görmek hayır mı,BONCUK rüyada görmek şer mi,BONCUK hakkında bilgi, rüya, tabirleri, rüya tabirleri, civata, the civata, thecivata, güncel meal, güncel rüya tabiri, rüya görmenin nedeni, 2015, 2016, 2017, iyi, kötü, güzel, çirkin, yeni, hayır, şer