Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolu Tarhana Çorbası tarifi, yapılışı, malzemeleri, nasıl yapılır
X
i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1
tarif.JPG
Bolu Tarhana Çorbası
Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
100 gr yagsiz kiyma
150 gr köy tarhanasi
1 adet iri domates
1 çorba kasigi tereyag
2 kg et suyu veya su
tuz


YAPILIŞ TARİFİ
Tarhanayi bir bardak et suyu veya su ile iyice karistirip 20 dakika kadar
islatip, bekkletin. Sonra ince bir süzgeçten geçirip, süzün. Bir tencerede
kaynamis et suyuna tarhanayi karistirarak ilave edin ve kaynatin.Küçük bir
tencerede kiymayi tereyaginda 3-4 dakika kavurun. Domateslerin
kabugunu soyduktan sonra çekirdeklerini çikartip ince ince dograyin ve
tencereye ilave atin. 2-3 dakika daha kavurduktan sonra domatesli
kiymayi çorbanin içine katin. On dakika kadar agir ateste pisirip servis
yapin.
Etiket:
Bolu Tarhana Çorbası tarifi,Bolu Tarhana Çorbası yemek tarifi,Bolu Tarhana Çorbası yapılışı,Bolu Tarhana Çorbası formülü,Bolu Tarhana Çorbası nasıl yapılır,Bolu Tarhana Çorbası sırı,Bolu Tarhana Çorbası püf noktası,Bolu Tarhana Çorbası kolay yapma,Bolu Tarhana Çorbası nasıl yaparım,Bolu Tarhana Çorbası basit yapılış,Bolu Tarhana Çorbası malzemeler,Bolu Tarhana Çorbası nasıl yapılır,Bolu Tarhana Çorbası nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping