Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tarhana Çorbası tarifi, yapılışı, malzemeleri, nasıl yapılır
X
i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1
tarif.JPG
Tarhana Çorbası
Mutfak: Türk
Süre: 20 dk

MALZEMELER
4 dolu yemek kasigi tarhana
8 bardak et suyu veya su  
100 gr kiyma (et suyu olursa gerekmez)
1 büyük domates
1 yemek kasigi tepeleme yemek tereyagi

YAPILIŞ TARİFİ
1-Tarhanayi 1 bardak su veya et suyuyla islatin.
2-Kiymayi yagla birlikte 4-5 dakika kavurun. Dogranmis domatesleri
karistirip 3-4 dakika daha pisirin.
3-Kalan et suyunu ve islatilmis tarhanayi kiymaya katin. Ara sira
karistirarak 10 dakika daha pisirin.
Not:Kiyma kullanilmadigi zaman, domatesi süzgeçten geçirin ya da küçük
parçalara dograyip yagla biraz pisirin.  



Etiket:
Tarhana Çorbası tarifi,Tarhana Çorbası yemek tarifi,Tarhana Çorbası yapılışı,Tarhana Çorbası formülü,Tarhana Çorbası nasıl yapılır,Tarhana Çorbası sırı,Tarhana Çorbası püf noktası,Tarhana Çorbası kolay yapma,Tarhana Çorbası nasıl yaparım,Tarhana Çorbası basit yapılış,Tarhana Çorbası malzemeler,Tarhana Çorbası nasıl yapılır,Tarhana Çorbası nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping