Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kremalı Mantar Çorbası tarifi, yapılışı, malzemeleri, nasıl yapılır
X
i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1
tarif.JPG
Kremalı Mantar Çorbası
Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 40 dk

MALZEMELER
8 bardak et suyu
258 gr taze mantar
½ limon suyu
1çay bardagi un  
1 bardak süt
1 yemek kasigi tepeleme tereyagi
Tuz, ½ çay kasigi kirmizibiber
Bir fiske hindistan cevizi

YAPILIŞ TARİFİ
1-Mantarlari yikadiktan sonra parçalara bölün; üzerine limon suyu gezdirip
biraz bekletin.
2-Bir tencerede yagi e
ritin ve mantarlari koyup birkaç dakika sote yapin.
Et suyunu katip 10-15 dakika kaynatin.
3-Sütle unu bir kapta karistirin ve kaynayan çorbaya katin. Tuz ve bahari
koyup kisik ateste 15-20 dakika pisirin.




Etiket:
Kremalı Mantar Çorbası tarifi,Kremalı Mantar Çorbası yemek tarifi,Kremalı Mantar Çorbası yapılışı,Kremalı Mantar Çorbası formülü,Kremalı Mantar Çorbası nasıl yapılır,Kremalı Mantar Çorbası sırı,Kremalı Mantar Çorbası püf noktası,Kremalı Mantar Çorbası kolay yapma,Kremalı Mantar Çorbası nasıl yaparım,Kremalı Mantar Çorbası basit yapılış,Kremalı Mantar Çorbası malzemeler,Kremalı Mantar Çorbası nasıl yapılır,Kremalı Mantar Çorbası nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping