Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sogan Çorbasi tarifi, yapılışı, malzemeleri, nasıl yapılır
X
i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1
tarif.JPG
Sogan Çorbasi
Mutfak: Bilinmiyor
Süre: 45 dk

MALZEMELER
2 ½ lt et suyu (10 bardak)
3-4 adet sogan
2 yemek kasigi tereyagi veya margarin
2 kahve fincani silme un  
Terbiyesi: 2 yumurta sarisi
½ lt süt (2 bardak)


YAPILIŞ TARİFİ
1-Soganlari ayiklayip ortadan ikiye keserek ince yarim halkalar halinde
dograyin.
2-Tereyagla beraber biraz kavurun. Un katip 2-3 dakika karistirin. Et suyu
koyup 30 dakika yavas yavas kaynatin.
3-Süzgeçten baska bir kaba geçirin. Tuz atip tekrar atese oturtun. Sütle
çirpilmis yumurtayi katarak bir iki tasim kaynatip atesten indirin.
4-Çorbayi ya birer kisilik kaselere ya da büyük servis kasesine bosaltin.
Üzerine rendelenmis peynir serpistirin. Firinda kizartip servis yapin.  
Etiket:
Sogan Çorbasi tarifi,Sogan Çorbasi yemek tarifi,Sogan Çorbasi yapılışı,Sogan Çorbasi formülü,Sogan Çorbasi nasıl yapılır,Sogan Çorbasi sırı,Sogan Çorbasi püf noktası,Sogan Çorbasi kolay yapma,Sogan Çorbasi nasıl yaparım,Sogan Çorbasi basit yapılış,Sogan Çorbasi malzemeler,Sogan Çorbasi nasıl yapılır,Sogan Çorbasi nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping