Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Düğün Çorbası tarifi, yapılışı, malzemeleri, nasıl yapılır
X
i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1
tarif.JPG
Düğün Çorbası
Mutfak: Türk
Süre: 30dk
MALZEMELER
2 lt et suyu (8 bardak)
250 gr koyun eti
125 gr un (1 bardak silme)
1 yemek kasigi tereyagi (Tepeleme)
½ yemek kasigi tuz 2 çay kasigi kirmizibiber
Terbiyesi:2 yumurta sarisi
1 adet limon


YAPILIŞ TARİFİ
1-Kusbasi dogranmis eti yeterince suyla pisirin.
2-Unu bir bardak soguk et suyuyla karistirip bulamaç yapin.
3-Kalan et suyunu kaynatin, pisen eti ve suyunu katin.Hazirladiginiz
bulamaci azar azar katarak yedirin.Tuz koyun, 10 dakika pisirin.
4-Terbiyesini yapin.Servisten önce üzerine kirmizibiberli yag gezdirin
Etiket:
Düğün Çorbası tarifi,Düğün Çorbası yemek tarifi,Düğün Çorbası yapılışı,Düğün Çorbası formülü,Düğün Çorbası nasıl yapılır,Düğün Çorbası sırı,Düğün Çorbası püf noktası,Düğün Çorbası kolay yapma,Düğün Çorbası nasıl yaparım,Düğün Çorbası basit yapılış,Düğün Çorbası malzemeler,Düğün Çorbası nasıl yapılır,Düğün Çorbası nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping