Tavuk Çorbasi (Sebzeli)
Mutfak: Türk
Süre: 40 dk
MALZEMELER
10 bardak tavuk suyu
250 gr karisik sebze (kabak, fasulye, havuç)
1 tavuk gögsü
1 yemek kasigi tereyagi
½ bardak un
1 bardak süt
YAPILIŞ TARİFİ
1-Sebzeleri küp seklinde dograyin, 1 kasik yag ve üzerini örtecek kadar
tavuk suyuyla atese koyun. Kisik ateste yumusayincaya kadar pisirin.
2-Unla sütü birbirine karistirin, bu karisimi kaynayan sebzelere katin,
artan tavuk suyunu da koyup 10 dakika kaynatin. Sonra kiyilmis tavuk eti
ve tuz atip indirin.
Mutfak: Türk
Süre: 40 dk
MALZEMELER
10 bardak tavuk suyu
250 gr karisik sebze (kabak, fasulye, havuç)
1 tavuk gögsü
1 yemek kasigi tereyagi
½ bardak un
1 bardak süt
YAPILIŞ TARİFİ
1-Sebzeleri küp seklinde dograyin, 1 kasik yag ve üzerini örtecek kadar
tavuk suyuyla atese koyun. Kisik ateste yumusayincaya kadar pisirin.
2-Unla sütü birbirine karistirin, bu karisimi kaynayan sebzelere katin,
artan tavuk suyunu da koyup 10 dakika kaynatin. Sonra kiyilmis tavuk eti
ve tuz atip indirin.
Etiket:
Tavuk Çorbası (Sebzeli) tarifi,Tavuk Çorbası (Sebzeli) yemek tarifi,Tavuk Çorbası (Sebzeli) yapılışı,Tavuk Çorbası (Sebzeli) formülü,Tavuk Çorbası (Sebzeli) nasıl yapılır,Tavuk Çorbası (Sebzeli) sırı,Tavuk Çorbası (Sebzeli) püf noktası,Tavuk Çorbası (Sebzeli) kolay yapma,Tavuk Çorbası (Sebzeli) nasıl yaparım,Tavuk Çorbası (Sebzeli) basit yapılış,Tavuk Çorbası (Sebzeli) malzemeler,Tavuk Çorbası (Sebzeli) nasıl yapılır,Tavuk Çorbası (Sebzeli) nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi