Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Etli Karışık Dolma tarifi, yapılışı, malzemeleri, nasıl yapılır
X
i

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#1
tarif.JPG
Etli Karışık Dolma
Mutfak: Türk
Süre: 30dk

MALZEMELER
500 gr kiyma
1 kg dolmalik biber  
5 adet domates
1.5 kahve fincani pirinç
1 çorba kasigi margarin  
2 bas sogan
1 çorba kasigi ayçiçek yagi
Yarim demet maydanoz  


YAPILIŞ TARİFİ
Biberlerin üst taraflarini kesin. Domateslerin içlerini kasikla bosaltip,
çikardiginiz etli kisimlari kiymaya karistirin. Çentilmis iki bas sogani,
yikanmis pirinci, kiyilmis maydanozu, tuzu, biberi de kiymaya ekleyin.
Yarim fincan su ve bir çorba kasigi ayçiçek yagi ilavesiyle kiymayi
yogurun. Su ve ayçiçek yagi dolmanin daha yumusak ve gevsek olmasini
saglayacaktir. Biberleri ve domatesleri doldurun, margarini ve yarim
bardak suyu katarak, pirinçler yumusayincaya kadar pisirin
Etiket:
Etli Karışık Dolma tarifi,Etli Karışık Dolma yemek tarifi,Etli Karışık Dolma yapılışı,Etli Karışık Dolma formülü,Etli Karışık Dolma nasıl yapılır,Etli Karışık Dolma sırı,Etli Karışık Dolma püf noktası,Etli Karışık Dolma kolay yapma,Etli Karışık Dolma nasıl yaparım,Etli Karışık Dolma basit yapılış,Etli Karışık Dolma malzemeler,Etli Karışık Dolma nasıl yapılır,Etli Karışık Dolma nasıldır, günün yemeği, güzel tarifler, yemek tarifleri 2015 yemek tarifleri, 2016 yemek tarifleri, yemek ip uçları, yemek sırları, bu gün ne yemek yapsam, yemek önerisi, yapılacak yemek çeşitleri, basit yemek
The Civata Bilginin Tek Adresi
Ara
Cevapla


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping